Pihapuun poisto henkilönostimen avustuksella - PYYDÄ TARJOUS!

Metsänhoito Koivuniemi käyttää pääsääntöisesti Suomalaisen Dinoliftin valmistamia henkilöautolla perässävedettäviä henkilönostimia. Henkilönostin on turvallinen työkalu vaikeasti saavutettaviin kohteisiin. Henkilönostin on käytännössä ainoa vaihtoehto, jos puu on huonokuntoinen eikä mahdu kaatumaan suoraan tontille. Henkilönostintyöt ovat aina avaimet käteen -paketteja. MHKoivuniemi vuokraa nostimen, kuljettaa työmaalle ja tekee työt.


Puun oksat voidaan yksi kerrallaan sahata pois ja pudottaa oksat turvalliseen paikkaan alas maahan. Latva voidaan sahata suuremmassa osassa tai pienissä paloissa. Runko voidaan paloittaa pystyssä niin alas kuin tarvitsee.


Hinnat:päivävuokrat Dinolift 160xt(työkork. 16m) 130e, Dinolift 210xt (työkork.21m) 150e, Leguan 120 (työkork. 12m) 120e. Työn osuus tuntityöt tai urakka (hinta määräytyy vaikeusasteen mukaan). Lisäksi matkakulut. Teemme aina kirjallisen tarjouksen työstä, jossa on eriteltynä kaikki kulut.

PYYDÄ TARJOUS!

VIDEO: Henkilönostintyöt ja puunkaatoluvat Kaarinan kaupungissa

Puunkaatoluvissa eroja from Turun ammattikorkeakoulu on Vimeo.

VIDEO: Hallittu oksanlasku

Copyright © Metsänhoito Koivuniemi Kaunistontie 6 21420 LIETO GSM +35844 2931 888 metsurikoivuniemi@gmail.com Y-TUNNUS 1990132-7 ALV rek.